Christelijke Oranjevereniging Wilhelmina Barlo

Nieuws


Dinsdag 29 januari raadsvergadering over Groot Deunk
25-01-2019

Na het RTG van 15 januari, staat aanstaande dinsdag (29 januari) de raadsvergadering op de agenda. Hierin wordt het bestemmingsplan besproken door de raadsleden, voordat ze hier een beslissing over gaan nemen. 

Lees verder

Koning halen
03-06-2018

Het is alweer bijna zover dat het oranjefeest wordt gevierd. Vorig jaar mocht ik samen met ons gezin en heel Barlo vieren dat ik koning werd. Helaas is dit jaar Jeroen er niet meer bij. Jeroen vierde het leven en voor hem was oranjefeest één van de hoogtepunten. 

Lees verder

Steun ons via Hart van de Achterhoek
23-05-2018

Dit jaar willen wij geld inzamelen voor de aanschaf van een muziekinstallatie, denk hierbij aan boxen en een mengpaneel en alles wat daar bij hoort. Dit willen we niet alleen voor ons zelf aanschaffen, maar samen met De Markerink en de Muzikantenbank, zodat het Barlo breed gebruikt kan worden. Geef daarom jouw stem aan de Oranjevereniging!

Lees verder

Ons gebouw op Groot Deunk blijft behouden!
02-12-2017

Afgelopen dinsdag is in de raadsvergadering unaniem voor ons plan gestemd. Dit betekend dat ons gebouw blijft staan terwijl de rest gesloopt wordt. In de komende tijd gaan we samen met de Gemeente Aalten verder met het invullen van het bestemmingsplan. Wij zijn heel blij met dit behaalde resultaat en hebben heel veel zin om dit plan ook uit te gaan voeren. We hadden dit niet voor elkaar gekregen zonder de massale steun van de Barlose gemeenschap, super bedankt hier voor!

Lees verder

Plan Groot Deunk besproken in RTG
15-11-2017

Gisteren tijdens het RTG bij de Gemeente Aalten heeft onze voorzitter Rutger het plan toegelicht en vragen van de raadsleden beantwoord. Ook de wethouder Ted Kok heeft vragen beantwoord en hierna is ons plan op de agenda gezet voor de raadsvergadering van 28 november.

Lees verder

Plan Groot Deunk in RTG en raadsvergadering
05-11-2017

Zoals jullie misschien al wel gehoord hebben, is ons plan voor het behoud van een gebouw op de complex van Groot Deunk door naar de gemeenteraad. Dit betekent dat het eerst besproken gaat worden in een RTG (Ronde Tafel Gesprek) en daarna in de raadsvergadering waarin wordt besloten of ze met ons plan instemmen.

Lees verder

Plan Groot Deunk naar de raad!
27-10-2017

Het is even stil geweest rondom ons project Groot Deunk, maar wij zijn achter de schermen erg druk geweest om samen met de Gemeente Aalten en het COA het plan compleet te maken. Afgelopen week is ons plan besproken in het college en daar positief ontvangen.

Lees verder

We hebben heel snel jullie hulp nodig!
07-09-2017

Om ons plan voor het behoud van een gebouw op het voormalig AZC Groot Deunk kracht bij te zetten, hebben we jullie hulp nodig. We willen jullie vragen om een intentieverklaring voor een bijdrage aan de kosten, zodat onze begroting steviger staat.

Lees verder

Grote opkomst bij bijzondere ledenvergadering
29-08-2017

De Oranjevereniging Barlo heeft gisteravond een bijzondere ledenvergadering gehouden om een plan te presenteren voor het behoud van een gebouw op het voormalig AZC Groot Deunk.

Lees verder

We gaan pinnen uitproberen!
29-06-2017

Ja je ziet het goed, een pin apparaat... Zaterdag met Das Große Oranjefest gaan we proberen of het lukt. We zijn een beetje afhankelijk van een stabiele internetverbinding, dus we kunnen niet garanderen dat het vlekkeloos werkt, maar kom het proberen!

Lees verder