Christelijke Oranjevereniging Wilhelmina Barlo

Nieuws


Kom helpen met Koningsdag!
13-04-2024

Ook dit jaar hebben we weer vrijwilligers nodig, zonder jullie kunnen we het niet. Meld je aan voor iets dat je wel wil doen, en vergeet niet de link te delen zodat we de lijst binnen no time vol hebben en er weer een mooi feestje van kunnen maken. Heb je vragen? Mail dan naar joanneluiten@hotmail.com, of stuur een berichtje via WhatApp; 0630188210

Lees verder

Eerste oranjefeest bij Groot Deunk
20-06-2022

Dit jaar vindt voor het eerst het oranjefeest plaats bij onze nieuwe feestlocatie Groot Deunk. We hebben hier met heel veel mensen lang naar toe gewerkt en nu kunnen we niet wachten om hier feest te gaan vieren. Samen maken we er een onvergetelijk oranjefeest van!

Lees verder

Oranjefeesten Barlo: Kan het wel of kan het niet
07-06-2021

We hebben, als bestuur, zolang mogelijk gewacht met het nemen van een beslissing of we onze Oranjefeesten (3 tot en met 10 juli) wel of niet door kunnen laten gaan.

Lees verder

Koop bouwstenen voor Groot Deunk
22-11-2020

Nu het werk is begonnen, beginnen ook de kosten te lopen natuurlijk. De eerste facturen voor materialen zijn inmiddels al betaald. We kunnen daarom ook financiële hulp goed gebruiken. Je kunt ons steunen met een lening of een vrije gift.

Lees verder

Wie komt helpen bij Groot Deunk?
06-11-2019

Wellicht hebben jullie het al gezien, maar er wordt druk gesloopt op het terrein van Groot Deunk en de komende tijd hebben we al wat klussen staan waar we jullie hulp bij kunnen gebruiken.

Lees verder

Dinsdag 29 januari raadsvergadering over Groot Deunk
25-01-2019

Na het RTG van 15 januari, staat aanstaande dinsdag (29 januari) de raadsvergadering op de agenda. Hierin wordt het bestemmingsplan besproken door de raadsleden, voordat ze hier een beslissing over gaan nemen. 

Lees verder

Koning halen
03-06-2018

Het is alweer bijna zover dat het oranjefeest wordt gevierd. Vorig jaar mocht ik samen met ons gezin en heel Barlo vieren dat ik koning werd. Helaas is dit jaar Jeroen er niet meer bij. Jeroen vierde het leven en voor hem was oranjefeest één van de hoogtepunten. 

Lees verder

Steun ons via Hart van de Achterhoek
23-05-2018

Dit jaar willen wij geld inzamelen voor de aanschaf van een muziekinstallatie, denk hierbij aan boxen en een mengpaneel en alles wat daar bij hoort. Dit willen we niet alleen voor ons zelf aanschaffen, maar samen met De Markerink en de Muzikantenbank, zodat het Barlo breed gebruikt kan worden. Geef daarom jouw stem aan de Oranjevereniging!

Lees verder

Ons gebouw op Groot Deunk blijft behouden!
02-12-2017

Afgelopen dinsdag is in de raadsvergadering unaniem voor ons plan gestemd. Dit betekend dat ons gebouw blijft staan terwijl de rest gesloopt wordt. In de komende tijd gaan we samen met de Gemeente Aalten verder met het invullen van het bestemmingsplan. Wij zijn heel blij met dit behaalde resultaat en hebben heel veel zin om dit plan ook uit te gaan voeren. We hadden dit niet voor elkaar gekregen zonder de massale steun van de Barlose gemeenschap, super bedankt hier voor!

Lees verder

Plan Groot Deunk besproken in RTG
15-11-2017

Gisteren tijdens het RTG bij de Gemeente Aalten heeft onze voorzitter Rutger het plan toegelicht en vragen van de raadsleden beantwoord. Ook de wethouder Ted Kok heeft vragen beantwoord en hierna is ons plan op de agenda gezet voor de raadsvergadering van 28 november.

Lees verder