Christelijke Oranjevereniging Wilhelmina Barlo

Nieuws


Ons gebouw op Groot Deunk blijft behouden!
02-12-2017

Afgelopen dinsdag is in de raadsvergadering unaniem voor ons plan gestemd. Dit betekend dat ons gebouw blijft staan terwijl de rest gesloopt wordt. In de komende tijd gaan we samen met de Gemeente Aalten verder met het invullen van het bestemmingsplan. Wij zijn heel blij met dit behaalde resultaat en hebben heel veel zin om dit plan ook uit te gaan voeren. We hadden dit niet voor elkaar gekregen zonder de massale steun van de Barlose gemeenschap, super bedankt hier voor!

Lees verder

Plan Groot Deunk besproken in RTG
15-11-2017

Gisteren tijdens het RTG bij de Gemeente Aalten heeft onze voorzitter Rutger het plan toegelicht en vragen van de raadsleden beantwoord. Ook de wethouder Ted Kok heeft vragen beantwoord en hierna is ons plan op de agenda gezet voor de raadsvergadering van 28 november.

Lees verder

Plan Groot Deunk in RTG en raadsvergadering
05-11-2017

Zoals jullie misschien al wel gehoord hebben, is ons plan voor het behoud van een gebouw op de complex van Groot Deunk door naar de gemeenteraad. Dit betekent dat het eerst besproken gaat worden in een RTG (Ronde Tafel Gesprek) en daarna in de raadsvergadering waarin wordt besloten of ze met ons plan instemmen.

Lees verder

Plan Groot Deunk naar de raad!
27-10-2017

Het is even stil geweest rondom ons project Groot Deunk, maar wij zijn achter de schermen erg druk geweest om samen met de Gemeente Aalten en het COA het plan compleet te maken. Afgelopen week is ons plan besproken in het college en daar positief ontvangen.

Lees verder

We hebben heel snel jullie hulp nodig!
07-09-2017

Om ons plan voor het behoud van een gebouw op het voormalig AZC Groot Deunk kracht bij te zetten, hebben we jullie hulp nodig. We willen jullie vragen om een intentieverklaring voor een bijdrage aan de kosten, zodat onze begroting steviger staat.

Lees verder

Grote opkomst bij bijzondere ledenvergadering
29-08-2017

De Oranjevereniging Barlo heeft gisteravond een bijzondere ledenvergadering gehouden om een plan te presenteren voor het behoud van een gebouw op het voormalig AZC Groot Deunk.

Lees verder

We gaan pinnen uitproberen!
29-06-2017

Ja je ziet het goed, een pin apparaat... Zaterdag met Das Große Oranjefest gaan we proberen of het lukt. We zijn een beetje afhankelijk van een stabiele internetverbinding, dus we kunnen niet garanderen dat het vlekkeloos werkt, maar kom het proberen!

Lees verder

Geef je e-mailadres door!
22-02-2017

Wij willen meer via e-mail gaan communiceren omdat dit sneller en beter voor het milieu is. Wij hebben van veel leden nog geen e-mailadres, vandaar dat we vragen dit door te geven.

Lees verder

Stoelen te koop!
01-07-2016

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, hebben we dit jaar met toneel nieuwe stoelen! Daar zijn we erg blij mee. Nou hebben we wel allemaal oude stoelen over en aangezien de opslag zo gevuld gaat worden met de nieuwe stoelen, moeten we er een paar kwijt. 

Lees verder

Stem op het coöperatiefonds voor nieuwe stoelen!
15-06-2015

We hebben jouw stem nodig op het Rabobank Coöperatiefonds om kans te maken op een geldbedrag om nieuwe stoelen aan te schaffen.

Lees verder