Christelijke Oranjevereniging Wilhelmina Barlo

Koning halen
03-06-2018

Het is alweer bijna zover dat het oranjefeest wordt gevierd. Vorig jaar mocht ik samen met ons gezin en heel Barlo vieren dat ik koning werd. Helaas is dit jaar Jeroen er niet meer bij. Jeroen vierde het leven en voor hem was oranjefeest één van de hoogtepunten. 

We hebben gemerkt dat een buurtschap niet alleen belangrijk is om samen te vieren maar dat die zelfde buurtschap meeleeft is als er verdriet is. We willen daarvoor iedereen nogmaals bedanken, we zijn trots op Barlo. Daarom gaan we toch als vanouds “koning halen” 

Natuurlijk zullen we Jeroen nooit vergeten maar hij zou niet anders gewild hebben. Dit jaar bestaat de oranjevereniging ook nog eens 110 jaar dus dat is een reden temeer om er een mooi feest van te maken. Onze buurt, Barlo zuid wil iedereen graag ontvangen aan de Hofstedeweg. We hopen dat er weer een machtig mooie en grote optocht komt met extra veel versierde wagens, karren, versierde fietsen enz. Dus ook als je nog nooit een wagen hebt gemaakt is er nu een reden omdat eens wel te doen.

We willen liever niet dat jullie ons allemaal feliciteren, dat heeft immers iedereen vorig jaar al gedaan. Mocht je dat willen dan kun je ook nog even een kijkje nemen bij de levensboom van Jeroen. Zo is hij er toch een beetje bij. 

Jan & Greetje van Eerden