Christelijke Oranjevereniging Wilhelmina Barlo

Sponsoring voor Groot Deunk


We zijn inmiddels druk bezig met onze nieuwe feest locatie bij Groot Deunk. De vergunningen zijn binnen, de bouwtekening is klaar, de koopovereenkomst is opgesteld en er is een bouwteam opgericht om alles in goede banen te leiden. Inmiddels is er al veel gedaan, volg alles in ons foto-album Groot Deunk.

Nu het werk is begonnen, beginnen ook de kosten te lopen natuurlijk. De eerste facturen voor materialen zijn inmiddels al betaald. We kunnen daarom ook financiële hulp goed gebruiken. In 2017 hebben we van veel mensen en bedrijven een toezegging gekregen dat ze ons willen ondersteunen met een lening in de vorm van een bouwsteen en/of een vrije gift.

Hoe zat het ook alweer met die bouwstenen? Het is mogelijk om een “bouwsteen” te kopen voor € 50,- per steen. Jaarlijks worden er dan 10 bouwstenen - getrokken uit de namen van de kopers - teruggegeven aan de kopers. Dit is dus een renteloze lening aan de Oranjevereniging.

Je kunt via onderstaande formulier je bijdrage doorgeven en betalen via iDEAL. Liever niet via iDEAL betalen? Je kunt altijd je bijdrage overmaken op NL08RABO0380219735 t.n.v. Chr. Oranjevereniging Wilhelmina te Barlo. Geef dan wel even door of het om bouwstenen of een vrije gift gaat. Liever contant je bijdrage geven? Neem dan even contact op met Richard Hinkamp.

Wil je liever zakelijk ons sponsoren, dan kan dat ook natuurlijk. Wij zorgen dat je een factuur krijgt van ons. Neem hiervoor contact op met Richard Hinkamp.

Contact gegevens Richard Hinkamp: penningmeester@oranjeverenigingbarlo.nl of 0647484923.

Vul onderstaand formulier in en betaal via iDEAL en help ons iets geweldigs neer te op de Groot Deunk locatie! Je kunt meerdere donaties doen, als je later toch nog wat extra's wilt doen of graag een deel op een andere naam wilt hebben.